BLUS #10

Danmarks gastronomiske foodservicemagasin

Velkommen til magasinet BLUS, hvor vi netop nu kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

For at markere vores runde jubilæum er vi taget i marken, så at sige. Mere præcist er redaktionen draget til Skovsgaard Gods på det sydlige Langeland, hvor vi har inviteret landmænd, leverandører og producenter på mad over bål, som netop er temaet for dette magasin.

 

Læs magasinet nu

 

Når man hver dag arbejder i et køkken, kan der nemt opstå en distance mellem råvarerne på marken og maden i gryderne. Så nu laver vi mad i naturen og med naturen. Vi tager tilbage til rødderne, helt ud på marken, hvor råvarerne gror, og dyrene græsser – for at bruge naturen, som naturen er, og for at lave mere simple retter over bål, hvor det, man ser, er præcis det, man får.

 

Læs magasinet online her, eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

 

Så er du klar til at dykke ned i inspirerende artikler, og igennem en filmrække giver vi dig historierne bag nogle af vores eftertragtede brands, og du får selvfølgelig også hele historien bag Skovsgaard Gods og stedets særlige dyrkningsmetoder.


Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god læselyst.

Mad over bål på Skovsgaard Gods

BLUS laver mad over bål

Kom med rundt om bålet, når BLUS laver gourmetmad over bål i naturskønne omgivelser. I det nyeste BLUS-magasin sætter vi fokus på mad over mål, hvor vi i den forbindelse er rykket tættere på naturen. Nærmere bestemt er vi rykket til Skovsgaard Gods på det sydlige Langeland for at lave mad over bål. Så kom med rund om bålet og oplev den hyggelige stemning i de mest enestående rammer på Skovsgaard Gods.

 

Se mere i BLUS-magasinet.

Når dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd.

BLUS møder Bertel Hestbjerg fra Bertels Gris

BLUS har mødt Bertel Hestbjerg, der fortæller om Hestbjerg Økologi. Et økologisk, vestjysk landbrug, der driver Bertels Gris med missionen om at finde den størst mulige grisevelfærd. Hos Bertels Gris mener man, at det er noget griseri ikke at gå op i dyrevelfærd, hvilket også understøttes af de økologiske grises opvækst, som er udover det sædvanlige. Bliv inspireret til at tænke som en gris, og køb ind med hjertet næste gang du køber gris.

 

Læs mere om Bertels Gris i BLUS magasinet

Skovsgaard Gods - en testamentarisk gave

BLUS besøger Skovsgaard Gods

Kom med BLUS, når vi besøger det imponerende Skovsgaard Gods. Bliv inspireret når du hører om Skovgaard Gods - en ægte naturperle, der summer af liv. Bliv klogere på historien bag det imponerende gods med den vilde natur, dets regenerative principper og dets landbrug med stort potentiale. På Skovsgaard Gods sørger man for at bevare en sund jord, så man derigennem kan opdyrke sunde grøntsager.

Læs artiklen i BLUS magasinet

Mere dyrevelfærd - bedre kalvekød

Dansk Gastro Kalv – synonym for kalvekød af høj kvalitet

Dansk Gastro Kalv er et dansk brand, der er lavet af danske landmænd. BLUS har mødt salgsdirektøren i Danish Crown, Henning Sønnichsen. Hør ham fortælle om Dansk Gastro Kalv, der er udviklet i samarbejde med Dansk Cater. Dansk Gastro Kalv sælger kalvekød af høj kvalitet fra krydsningskalve – en succes der smager af mere. Med Dansk Gastro Kalv er du sikret en høj ensartethed, god smag og velsmagende kalvekød.


Du finder hele artiklen i BLUS-magasinet
her

Unikt samarbejde

Mangfoldige og unikke mejeriprodukter fra Arla Unika

BLUS møder Søren Flaunø, der er gastronomisk chef hos Arla Unika. Hør ham fortælle om startskuddet til Arla Unika, og om hvordan mejeriprodukterne bidrager til mangfoldighed og ikke mindst en unik smagsoplevelse. Med afsæt i ny, nordisk køkken blev det startskuddet på en læringsrejse til de fantastiske mejeriprodukter fra Arla Unika, som vi kender i dag.

 

Du finder hele artiklen her i BLUS magasinet

Tidligere udgivelser